Αρχική Σελίδα Baby Fun Park Τσουφτσούφης in Stock Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Συχνές ερωτήσεις

  Kameka Family Fun & Play 

 

main source of coin operated equipment in Greece 

 
 
Αρχική Σελίδα
Προιόντα
Η εταιρεία
Συνεργασία
Εκδηλώσεις
Προσφορές
Παιδικά πάρκα
Δική σας Επιχείρηση
Χρηματοδότηση
Downloads
Επικοινωνία


 

 

 


  


 

Requires a Java Enabled Browser.
 

 

  

ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ

κερδίζετε από την επόμενη ημέρα πληρώνετε σε 48 δόσεις

Συχνές ερωτήσεις
 

1. Με ποιόν τρόπο θα πληρώνω ?

2. Δεν έχω πιστωτική κάρτα, τι μπορώ να κάνω ?

3. Πόσο θα πληρώνω και πόσο θα κερδίζω κάθε μήνα ?

4. Επιχείρηση χωρίς έξοδα, είναι δυνατόν ?

5. Μπορώ να δοκιμάσω τον εξοπλισμό ?

6. Πρέπει να κάνω έναρξη εργασιών στην εφορία ?

7. Είμαι δημόσιος υπάλληλος, τι πρέπει να κάνω ?

8. Με πόσα χρήματα μπορώ να ξεκινήσω ?

9. Ποια μηχανήματα μπορώ να δοκιμάσω ?

10. Μπορώ να κάνω την επιχείρηση μου στην επαρχία?

11. Πότε θα κάνω απόσβεση ?

12. Τι εννοείτε λέγοντας, ελάχιστη προσωπική εργασία ?

13. Αγόρασα τον εξοπλισμό, τι κάνω μετά ?

14. Είμαι έτοιμος, πώς ξεκινάω ?

 

Aπαντήσεις

 

 

Με ποιόν τρόπο θα πληρώνω ?

 

Η πληρωμή του εξοπλισμού μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας σε 6, 12, 18, 24 ή 36 δόσεις.* Εναλλακτικά μπορείτε να επωφεληθείτε από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Eurobank BEST VALUE με δυνατότητα αποπληρωμής σε 48 δόσεις και πολύ συμφέροντες όρους. Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες. Από εσάς θέλουμε μόνο το εκκαθαριστικό σας και φωτοτυπία της ταυτότητας σας.

 

Δεν έχω πιστωτική κάρτα, τι μπορώ να κάνω ?

 

Αν προτιμάτε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και δεν έχετε, μπορούμε να σας εκδώσουμε εμείς κάρτα Eurobank Visa αυθημερόν. Συνήθως η διαδικασία έκδοσης δεν υπερβαίνει τις 3 με 4 ώρες. Προτείνουμέ όμως να προτιμήσετε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Eurobank BEST VALUE με δυνατότητα αποπληρωμής σε 48 δόσεις. Χρειαζόμαστε μία φωτοτυπία ταυτότητας και το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.

Πόσο θα πληρώνω και πόσο θα κερδίζω κάθε μήνα ?

Επιλέγοντας το πρόγραμμα BEST VALUE η μηνιαία σας δόση, για κεφάλαιο 1.000€ και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις, είναι 26,14€. Με αρχικό κεφάλαιο 1.000€ αγοράζεται 2 αυτόματους πωλητές. Καθένας από αυτούς θα πρέπει να σας αποδίδει, με μια αρκετά συντηρητική πρόβλεψη, 100€ κάθε μήνα, δηλαδή 200€ συνολικά. 200€ - 26,14€ = 173,86€ κέρδος κάθε μήνα.  ( 100€ αντιστοιχούν σε πώληση περίπου 10 προϊόντων κάθε μέρα )

 

Επιχείρηση χωρίς έξοδα, είναι δυνατόν ?

 

H νέα σας επιχείρηση δεν θα έχει καθόλου έξοδα. Δεν υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού. Δεν υπάρχει ανάγκη ενοικίασης καταστήματος. Δεν θα έχετε να πληρώνετε λογαριασμούς ρεύματος , τηλεφώνου, νερού, ούτε πάγια, κοινόχρηστα κλπ. Μπορείτε να χειρίζεστε όλη σας την επιχείρηση από το σπίτι σας. 

 

Τέλος, ούτε ο εξοπλισμός σας έχει ανάγκη συντήρησης. 

 

Μπορώ να δοκιμάσω τον εξοπλισμό ?

 

Κάνουμε την ακριβώς την ίδια δουλειά εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε λοιπόν απόλυτα σίγουροι για αυτό που σας προτείνουμε. Και το εννοούμε... Σας δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε την νέα σας επιχείρηση για διάστημα 2 μηνών και να αποφασίσετε ! Αν δεν θελήσετε να συνεχίσετε, τότε επιστρέφετε τον εξοπλισμό και παίρνετε τα χρήματα σας πίσω. ( ισχύει για την αγορά ενός και μόνο  μηχανήματος το οποίο και θα επιστραφεί σε αρίστη κατάσταση.)

 

Πρέπει να κάνω έναρξη εργασιών στην εφορία ?

 

Αν έχετε ήδη κάποιου είδους επιχείρηση τότε μπορείτε να να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την επιχείρηση ενός συγγενικού προσώπου. Αν δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να κάνετε έναρξη εργασιών στην εφορία. Σκεφτείτε και την περίπτωση του συνεταιρισμού με φιλικό σας πρόσωπο ώστε να μοιράζεστε τα έξοδα. Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου υπάρχει η δυνατότητα να σας καλύψουμε φορολογικά εμείς, ώστε να μην προβείτε σε έξοδα, πριν σιγουρευτείτε για την νέα σας επιχείρηση.

 

Είμαι δημόσιος υπάλληλος, τι πρέπει να κάνω ?

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση ενός συγγενικού προσώπου ή να κάνετε έναρξη εργασιών στην εφορία στο όνομα συγγενικού προσώπου. Μπορείτε επίσης να συνεταιρισθείτε με φιλικό σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα έξοδα.

 

Με πόσα χρήματα μπορώ να ξεκινήσω ?

 

Τα μηχανήματα που σας προτείνουμε και προσφέρονται με δικαίωμα δοκιμής και επιστροφής κυμαίνονται μεταξύ 400€ και 600€. Το οικονομικότερο μηχάνημα που μπορείτε να αγοράσετε κοστίζει 370€. Μπορείτε να ξεκινήσετε δαπανώντας μόνον αυτό το ποσό. Κατόπιν εξαρτάται τι εισόδημα θέλετε να σας αποφέρει η νέα σας επιχείρηση. Θέλετε μόνον ένα πρόσθετο εισόδημα ή η νέα σας επιχείρηση θα αποτελέσει την κύρια σας απασχόληση ? Σε κάθε περίπτωση έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε όσα μηχανήματα επιθυμείτε. Μπορείτε να μεγαλώνετε την επιχείρηση σας σταδιακά αγοράζοντας εκ νέου εξοπλισμό.

 

Ποια μηχανήματα μπορώ να δοκιμάσω ?

 

Η δοκιμαστική περίοδος που προσφέρουμε αφορά συγκεκριμένους τύπους αυτομάτων πωλητών. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχουν τον καλύτερο συντελεστή κόστους - απόδοσης και είναι πολύ εύκολη η εκμετάλλευση τους. Όταν αποκτήσετε εμπειρία μπορείτε να προβείτε και σε αγορά άλλων μηχανημάτων για να εμπλουτίσετε τον εξοπλισμό σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας.

 

Μπορώ να κάνω την επιχείρηση μου στην επαρχία?

 

Φυσικά ! Σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας. Πολλές φορές η απόδοση των μηχανημάτων είναι μεγαλύτερη σε επαρχιακές πόλεις. Αν μάλιστα στο σημείο που βρίσκεστε δεν έχουμε άλλον συνεργάτη, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε την περίπτωση της αντιπροσωπείας, ώστε να μπορείτε να μεταπωλείται εξοπλισμό, έχοντας επιπλέον κέρδη.

 

 

Πότε θα κάνω απόσβεση ?

 

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και με ελάχιστη εργασία από μέρους σας, θα καταφέρετε να κάνετε απόσβεση σε 8 έως 10 μήνες. Πολύ συχνά η απόσβεση του εξοπλισμού γίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Είναι σίγουρο ότι μόλις αποκτήσετε λίγη εμπειρία θα καταφέρνετε να κάνετε απόσβεση συντομότερα και να έχετε κέρδη άμεσα !

 

Τι εννοείτε λέγοντας ελάχιστη προσωπική εργασία;

 

Λέγοντας ελάχιστη προσωπική εργασία εννοούμε 3 απογεύματα την εβδομάδα. Θα πρέπει να επισκέπτεστε τους χώρους - καταστήματα όπου έχετε τοποθετημένα τα μηχανήματα σας, κάθε 7 έως 15 ημέρες. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες μπορείτε να επισκεφτείτε μέχρι και 2 καταστήματα σε μία ώρα. Αν αφιερώνετε λοιπόν μόνον 3 απογεύματα την εβδομάδα από 4 ώρες, μπορείτε να επισκέπτεστε από 20 μέχρι και 30 καταστήματα κάθε εβδομάδα. Έχοντας 30 μηχανήματα τοποθετημένα, έχετε ένα αξιοπρεπέστατο εισόδημα, που πολύ άλλοι θα ζήλευαν, ίσως διπλάσιο από αυτό που έχετε σήμερα και με ελάχιστη εργασία!

 

Αγόρασα τον εξοπλισμό, τι κάνω μετά ?

 

Ωραία ! Είστε έτοιμος να ξεκινήσετε την καινούργια σας επιχείρηση. Αναζητήστε καταστήματα για να τα τοποθετήσετε: mini markets, super markets, περίπτερα, αναψυκτήρια, καφετέριες, παιδότοποι, παιδικές χαρές, πλατείες, παραλίες, πλοία, ξενοδοχεία κλπ. όλοι είναι υποψήφιοι συνεργάτες σας. Δεν θα δυσκολευτείτε πιστέψτε μας ! Κάθε κατάστημα που συναντάτε στον δρόμο σας είναι κατάλληλο. Τα πιο κεντρικά σημεία βέβαια αποδίδουν περισσότερο. Καλή τύχη στην νέα σας επιχείρηση...

 

Είμαι έτοιμος, πώς ξεκινάω ?

 

Καλό θα ήταν να μας επισκεφτείτε. Αν όμως είστε αρκετά απασχολημένος ή δεν σας αρέσουν οι μετακινήσεις, θα σας δώσουμε όλες τις οδηγίες τηλεφωνικά. Αναφορικά με την πληρωμή,  εάν έχετε ήδη πιστωτική κάρτα την οποία μπορούμε να χρεώσουμε με δόσεις*, τότε απλά χρειαζόμαστε μια επιστολή ότι αποδέχεσθε την χρέωση με την υπογραφή σας και μια φωτοτυπία της ταυτότητας σας. Αν πρέπει να εκδώσουμε νέα κάρτα ή επιλέξετε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BEST VALUE τότε θα χρειαστούμε και το τελευταίο σας εκκαθαριστικό. Τα μηχανήματα θα τα παραλάβετε έτοιμα προς χρήση χωρίς επιβάρυνση για παράδοση εντός Αττικής.

 

 

* ( δεν υποστηρίζουν δόσεις όλες οι πιστωτικές κάρτες, επικοινωνήστε  μαζί μας για λεπτομέρειες )

 

Πώς λειτουργεί η νέα σας επιχείρηση

 

                                                                                                                                                            <<Επιστροφή
 

Flash

Δική σας Επιχείρηση
 
Κερδίζετε από την επόμενη μέρα πληρώνετε σε 48 δόσεις

Νέο Προιόν

Nέοι Αυτόματοι πωλητές

 
Νέας γενιάς μηχανήματα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων


 

Νέο Προιόν

Αυτόματοι Πωλητές
POP CORN

 
Μικρή επένδυση, εξαιρετική απόδοση

 

 
 


BEST VALUE 48

 

 

 

 


 

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Created by xgr

Copyright 2005-9

Last Modified :02/07/10 07:54 PM