Αρχική Σελίδα Baby Fun Park Τσουφτσούφης in Stock Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Τσουφτσούφης

  Kameka Family Fun & Play 

 

main source of coin operated equipment in Greece 

 
 
Αρχική Σελίδα
Προιόντα
Η εταιρεία
Συνεργασία
Εκδηλώσεις
Προσφορές
Παιδικά πάρκα
Δική σας Επιχείρηση
Χρηματοδότηση
Downloads
Επικοινωνία


 

 

 


  


 

Requires a Java Enabled Browser.
 

 


O ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗΣ: ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ

Σκεφτήκατε ποτέ να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικά πρωτότυπο; Τι θα λέγατε εάν εγκαθιστούσαμε στον χώρο σας ένα ηλεκτρικό τραινάκι, τον ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗ ικανό να διασκεδάσει έως και 15 παιδάκια ταυτόχρονα; 

Ο ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗΣ είναι κατάλληλος για παιδιά ηλικίας 3 έως και 12 ετών. Κάθε βόλτα του διαρκεί περίπου 3 λεπτά, άρα μπορεί να διασκεδάσει μέχρι και 300 παιδιά την ώρα !!! Μην ανησυχείτε όμως αν στο πάρτυ σας δεν έχετε τόσα πολλά παιδιά... όσα και αν είναι θα περάσουν αξέχαστες στιγμές και σίγουρα θα κάνουν πολύ περισσότερες βόλτες !

Μαζί με το τον ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗ έρχετε στον χώρο σας και ειδικευμένος χειριστής, Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ, που θα τον "οδηγεί" και θα φροντίζει για την ασφάλεια των μικρών σας καλεσμένων !

Μπορούμε να τοποθετήσουμε τον ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗ στον κήπο ή την αυλή σας, στην αίθουσα που έχετε κλείσει για την εκδήλωση σας είτε είναι σε ξενοδοχείο είτε σε άλλο χώρο, ακόμα και μέσα στο σπίτι σας εφόσον έχετε τον απαραίτητο χώρο !

Ο χώρος που απαιτείται ανάλογα με τις ράγες που θα τοποθετήσουμε είναι 8,5x4,5μ ή 11,5x4,5μ. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να μην τοποθετήσουμε ευθείες γραμμές και να περιορίσουμε τον χώρο σε 4.5x4,5μ. Ο χώρος θα πρέπει να είναι ισόγειος, επίπεδος και με εύκολη πρόσβαση ! Δύσκολα θα μπορέσουμε να τοποθετήσουμε τον ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗ σε διαμερίσματα πολυκατοικιών ή σε ορόφους κτιρίων :-(

Αν σας αρέσει η ιδέα του ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗ ελάτε γρήγορα σε επαφή μαζί μας διότι το πρόγραμμα του είναι φορτωμένο ειδικά σε περιόδους εορτών... και πριν συμφωνήσουμε θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως ο χώρος σας  είναι κατάλληλος !

Ο ΤΣΟΥΦΤΣΟΥΦΗΣ πηγαίνει και σε εκδηλώσεις σχολείων, εταιρειών, δήμων και κοινοτήτων και χρησιμεύει φυσικά και για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχέση με το παιδί και την οικογένεια !

KAMEKA Family Fun & Play
Φυλής 130 11251, Αθήνα
Tel: +301 8222.140, 8227.277 Fax: +301 8256578
Email: info@kameka.gr

 

 

Δημιουργήστε τον δικό σας παιδότοπο ή πάρκο αναψυχής με ελάχιστη επένδυση, χωρίς μετρητά !

 


 
Τσουφτσούφης Cloud

παιδικό, πάρτυ, παιδικο παρτυ, παιδικο πάρτι, παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις, γενέθλια, πάρτυ γενεθλίων, θεματικα παρτυ, αίθουσες για παιδικα παρτυ, παιδικα παρτυ στο σπιτι και στον παιδότοπο, party, εκδήλωση, εκδηλώσεις, κλόουν, παιδί, παιχνίδι, παιδιά, ιδεα για παρτυ, ιδέες για πάρτι, οικογένεια, τρενο, τρενάκι, παιδάκια, γιορτή

Flash

Δική σας Επιχείρηση
 
Κερδίζετε από την επόμενη μέρα πληρώνετε σε 48 δόσεις

Νέο Προιόν

Nέοι Αυτόματοι πωλητές

 
Νέας γενιάς μηχανήματα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων


 

Νέο Προιόν

Αυτόματοι Πωλητές
POP CORN

 
Μικρή επένδυση, εξαιρετική απόδοση

 

 
 


BEST VALUE 48

 

 

 

 


 

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Created by xgr

Copyright 2005-9

Last Modified :02/07/10 07:54 PM